Colegiul Economic Mangalia se mândreşte cu rezultatele elevilor săi obţinute la diferite concursuri.
Trifan Bogdan- Cristian, elev al clasei a XII-a A, îndrumat de doamna profesor Teodorescu Nicoleta, a reuşit performanţa calificării la etapa naţională a Concursului de Matematică Aplicată ,,ADOLF HAIMOVICI’’, după ce la etapa judeţeană a obţinut Premiul I.

Elevul clasei a XI-a A, Buta Nuţu- Gabriel, a obţinut Premiul I la etapa judeţeană a Olimpiadei de Istorie, îndrumat de domnul profesor Sandu Mihai.

La Concursul pe meserii, învăţământ profesional, faza judeţeană, eleva Toma Carmen-Denisa a clasei a XI-a A Profesională, calificarea Bucătari, îndrumată de doamnele profesor Popa Gabriela şi Brumaru Florica, a obţinut Premiul III. Eleva Berescu Theona-Ştefania a clasei a XI-a A Profesională, calificarea Ospătar (chelner), vânzător în unităţi de alimentaţie, a obţinut Premiul III, iar eleva aceleiaşi clase, Drăguţ Minodora- Iulia, a obţinut Menţiune, ambele eleve au fost îndrumate de doamnele profesor Apostu Gabriela şi Chirică Elena.

La Competiţia Business Plan, faza judeţeană, firma de exerciţiu Diamond Company S.R.L., reprezentată de elevii clasei a XI-a A, Savioli Giovani, Tudor Delia- Andreea şi Zota Andreea- Alexandra, a obţinut Locul 5. Firma de exerciţiu La Mia Gusto, reprezentată de elevii clasei a XI-a A, Bercuţ Larisa- Valentina, Muşat Elena- Alexandra, a obţinut Locul 8. Aceşti elevi au fost îndrumaţi de doamna profesor Voiculescu Alina.

Suntem încântaţi de rezultatele obţinute de elevii noştri şi îi felicităm atât pe ei, cât şi pe profesorii coordonatori care i-au pregătit!

Echipa de imagine a Colegiului Economic Mangalia

Rezultate frumoase obţinute de elevii Colegiului Economic Mangalia