Colegiul Economic Mangalia a implementat, în parteneriat cu Asociația ”Amprenta de bine”, proiectul ”Treptele drepturilor copilului”.

Miercuri, 2 noiembrie, elevii clasei a IX-a B Profesională, coordonați de doamna profesoară Sefer Elis-Sibel, au montat plăcuțele pe treptele şcolii pentru a le aduce la cunoștință tuturor elevilor drepturile copilului, pornind cu cel mai important drept – dreptul la viață. Autocolantele au fost așezate în funcție de importanța lor. Proiectul își propune conștientizarea și educarea copiilor privind drepturile şi obligațiile ce le revin, într-o manieră atractivă și interesantă. Proiectul a fost susţinut de doamna director Ciobănel Raluca-Simona şi de doamna director adjunct Moraru Viorica.

Activitatea a fost primită cu entuziasm și curiozitate de către elevi. Aceştia au dobândit noţiuni ce le vor prinde bine pe parcursul vieţii. Au devenit părtaşii sloganului: ”Încercăm să lăsăm în urma noastră numai amprente de bine’’. Echipa de imagine a Colegiului Economic Mangalia

Proiectul ”Treptele drepturilor copilului” desfăşurat la Colegiul  Economic Mangalia